Kavga ihbarına giden polislere sürpriz kutlama

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde polis ekipleri, kavga ihbarı üzerine gittikleri okulda öğrenciler tarafından bayraklar ve pastayla karşılandı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Saray ilçesinde öğrenciler, kavga ihbarı yapılarak okula çağrılan polis ekipleri için pasta kesti.

İlçedeki Saray İmam Hatip Ortaokulu ve Saray Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin idarecileri, 155 Polis İmdat hattını arayarak, kavga ihbarında bulundu.

İdareciler, kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekiplerine kavga olmadığını, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla sürpriz yapmak için ihbarda bulunduklarını belirtti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de sürpriz karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Daha sonra öğrenciler, okula gelen polis ekiplerini bayraklarla karşıladı ve onlar için pasta kesti.


Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü