Kavga başladı, herkes telefona sarıldı

Konya’nın merkez Karatay ilçesinde otobüs durağında bekleyen iki genç kız arasında çıkan kavga, çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavga, bir vatandaşın araya girmesiyle son buldu.

Olay, Konya’nın merkez Karatay ilçesi Alaaddin Bulvarı üzerindeki otobüs duraklarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, durakta bekleyen iki genç kız arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı

Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle genç kızlar birbirine saldırdı. Kavga anları çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, bazı kişilerin olayı sadece izlemekle yetindiği, bir vatandaşın ise müdahale ederek tarafları ayırdığı görüldü.

Kavga büyümeden son buldu

Kısa sürede çevredekilerin de yardımıyla kontrol altına alınan kavga, tarafların olay yerinden ayrılmasıyla sona erdi. Kavgada herhangi bir yaralanma olup olmadığına dair bilgi verilmedi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından olayla ilgili herhangi bir resmi işlem başlatılıp başlatılmadığı ise henüz netlik kazanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

AKÖREN'DE İKİNCİ DEPREM
Bozkır’da sağlık farkındalığı için 10 kilometrelik koşu düzenlendi
KONYA'DA DUYAN TEPEYE KOŞTU
AİLESİNE KIZIP ARACINI YAKTI
GEZ KONYA'YI VE GO SELÇUKLU