Katilinden koşarak kaçmaya çalıştığı anlar kamerada

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde eski eşinden kaçan kadının öldürüldüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 9. Sokak'ta Evin Demirtaş, eski eşi A.Ş. tarafından takip edilerek kaçmaya çalıştığı bir binanın girişinde silahlı saldırıya uğradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Demirtaş, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi. Demirtaş'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Demirtaş'ın eski eşinin silahlı saldırısından kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Öğretmen Özgür Fırat 8 Yıl Sonra Beraat Etti
Köpeğini gezdirirken kediyi tekmelemişti: O şahıs yakalandı
Konumla uyuşturucu ticareti yapan şahıs jandarma operasyonuyla yakalandı
KÜÇÜK KIZ AĞLAYARAK YARDIM İSTEMİŞ
Fon soruşturmasında yeni gelişme: 750 milyon liraya bloke