Katil bacanak 3 aydır aranıyor

İstanbul'da bacanağını kalbinden bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı aradan geçen 3 aya rağmen bulunamadı.

İstanbul'da bacanağını kalbinden bıçaklayarak öldüren cinayet zanlısı aradan geçen 3 aya rağmen bulunamadı.

Edinilen bilgiye göre yaklaşık 3 ay önce İstanbul Arnavutköy'de meydana gelen olayda iki çocuk babası Esat Demir, bacanağı Ruşen Ç. tarafından sokakta kalbinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Çocukların sokakta başlattığı kavgaya anne ve babalarının da karışması sonucu yaşanan olayda Demir olay yerinde ölürken Ruşen Ç. ise kayıplara karıştı. Aradan geçen 3 aya rağmen cinayet zanlısı yakalanamadı.

Esat Demir'in Sivas'ta yaşayan babası Mustafa Demir, göz yaşları içerisinde yaşadıklarını anlatarak oğlunun katilinin bulunması için yetkililerden yardım istedi. Demir yaptığı açıklamada, "Oğlumun iki çocuğu yetim kaldı. Çocukları ve biz çok mağduruz. Aradan üç ay geçti. Katili halen bulunamadı. Yakalanarak adalete teslim edilmesini istiyoruz. Görenlerin duyanların ihbarda bulunmasını istiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda kamyon altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti
Sürüden ayrılan keçileri kurt kapmadan jandarma buldu
Demir Çubuklu Magandalar Yaşlı Adamı Ölüme Terk Etti!
İstanbul’da 1 Mayıs Alarmı: Taksim ve Beşiktaş’ta Kritik Saatler
İnegöl'de 5 Yıllık "Baba" İntikamı: Hastaneden Acı Haber Geldi!