Katar Dışişleri Bakanı Abdurrahman Cibuti'de

Cibuti Cumhurbaşkanı Guelleh, Katar Dışişleri Bakanı Abdurrahman ve Katar’ın arabuluculuğuyla serbest bırakılan 4 Cibuti vatandaşını kabul etti

CİBUTİ (AA) - Cibuti Cumhurbaşkanı İsmail Ömer Guelleh, Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ve Katar’ın arabuluculuğuyla serbest bırakılan 4 Cibuti vatandaşını kabul ettiği bildirildi.

Cibuti Cumhurbaşkanı Sözcüsü Necip Ali Tahir, yaptığı açıklamada, Katar Dışişleri Bakanı Abdurrahman ve Katar’ın arabuluculuğuyla Eritre makamları tarafından serbest bırakılan 4 Cibuti vatandaşını kabul ettiğini belirtti.

Egemenlik ihlali suçlamasıyla 10-13 Haziran 2008’de Cibuti ile Eritre arasında savaş çıkmış, savaşta onlarca kişi ölmüş, yaralanmış ve esir düşmüştü.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı