Kastamonu'daki silahlı kavga

Silahlı kavgada hayatını kaybeden baba ve oğlu yan yana toprağa verildi

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'da çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden eski muhtar ve oğlu defnedildi.

Taşköprü ilçesi Celep köyünde dün iki grup arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden eski muhtar İsmail Öz (55) ile oğlu Cemal Öz (35), otopsi için gönderildikleri Ankara'dan karayolu ile köylerine getirildi.

Köy mezarlığının yanında kılınan cenaze namazının ardından baba ve oğlu aile kabristanında yan yana toprağa verildi. Olayda omzundan yaralanan İsmail Öz'ün babası Cemal Öz (78) cenaze namazını çevredekilerin yardımı ile kıldı.

Cenazeye, ölenlerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

- Olay

Taşköprü ilçesi Celep köyünde eski muhtar İsmail Öz (55) ile yeni muhtar Hasan Dülger'in (58) aralarında bulunduğu iki grup, husumet nedeniyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine silahla ateş etti.

İsmail Öz olay yerinde, oğlu Cemal Öz (35) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Eski muhtar İsmail Öz'ün yaralanan babası Cemal Öz ile Hasan Dülger, Mehmet ve Sedat Bakırcı, ambulanslarla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


AA

Gündem Haberleri

78 Türk şehitliği belgesel oluyor
Yangın Bölgelerinde Hasar Tespiti Bitti: 5 İlde Yaralar Sarılıyor!
Yıkımı Engellemek İçin Lüks Araçları Siper Ettiler
Deprem bağışları mercek altında! Ahbap'a en yüksek bağışı yapan ünlüler belli oldu
Giza Piramitleri'nin Yasaklı Zirvesinde Bakın Ne Bulundu!