Kastamonu'daki sel felaketinin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Çöken binalar havadan görüntülendi.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında Ezine Çayı'nın taşması ile yaşanan sel felaketinin bilançosu gün ağarınca daha çok belli oldu. Havanın aydınlanması ve suların çekilmesi ile dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Öte yandan AFAD ekiplerinin çöken binalardaki arama ve kurtarma çalışmaları da sabahın ilk ışıkları ile yeniden başladı. JAK timleri de sualtı ve üstü arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kendini Savcı Olarak Tanıtan Yolcu Hakkında Yeni Karar
Muhittin Böcek’ten Bakan Akın Gürlek’e Çağrı: Özel Hayatım Sızdırıldı!
Topkapı Sarayı'nda 6 Yıllık Gizem Çözüldü: Harem'in Kalbi İlk Kez Kapılarını Açtı!
Kübra Yapıcı’nın Son Doğum Günü Görüntüleri Yürekleri Sızlattı
16 yaşındaki çocuk evde vurulmuş halde ölü bulundu