Kastamonu’da yanmış kadın cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre, Doğanyurt ilçesine bağlı Demirci Köyü Merkez Mahallesinde bir evin içerisinde yanmış halde kadın cesedi bulundu.

Kastamonu'nun Doğanyurt ilçesinde evde yanmış kadın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Doğanyurt ilçesine bağlı Demirci Köyü Merkez Mahallesinde bir evin içerisinde yanmış halde kadın cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan araştırmada betonarme evde 90 yaşındaki Fatma Erdoğan'ın tek başına ikamet ettiği ve yanan cesedinde de Fatma Erdoğan'a ait olduğu belirlendi.

Fatma Erdoğan'ın piknik tüpünün üzerine yemek koyduğu ve piknik tüpünden kaynaklı yandığı tahmin ediliyor.

Kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Fatma Erdoğan'ın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumuna otopsiye gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KARŞI ŞERİDE GEÇTİ ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ
POLİSİN GÖZÜ ÖNÜNDE MÜŞTERİNİN OTOMOBİLİYLE BUNU YAPTI
CEM KÜÇÜK'ÜN HESAPLARINDA ADNAN OKTAR VE MURAT ONGUN DETAYI
O HAİN DE YAKALANDI
Eren'in hayatını kaybettiği kaza İzmir'i yasa boğdu