Kastamonu’da skunk uyuşturucu maddesi yakalandı

Kastamonu'da, diğer uyuşturucu maddelerinden 20 kat daha fazla bağımlılık yapma özelliği bulunan 10 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Kastamonu'da, diğer uyuşturucu maddelerinden 20 kat daha fazla bağımlılık yapma özelliği bulunan 10 gram skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şahısta gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Emirler köyü mevkiinde şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Jandarma ekiplerince araçta yapılan aramada "hibrit esrar" olarak da adlandırılan ve diğer uyuşturucu maddelere göre 20 kat daha fazla bağımlılık yapma özelliği bulunan 10 gram skunk maddesi ile 3 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 3 adet şarjör ile 38 adet mermi ele geçirildi. Araçta bulunan 3 şahıs jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ALTINAPA BARAJI'NDA ACI OLAY
YHT hattında korkutan çalılık yangını
Isparta'da Çiftçilerin Kabusu Olmuştu: Faili Meçhul 3 Hırsızlık Olayında Flaş Gelişme!
Tozlu raflardan çıkarılan 638 dosya: 3 ayda 28 faili meçhul cinayet aydınlatıldı
KARŞI ŞERİDE GEÇTİ ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ