Kastamonu'da Mehmetçik için zafer duası

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Mehmetçik'in zaferi için dua etti

KASTAMONU (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nda Mehmetçik'in zaferi için Kastamonu'da dua edildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda Türkiye Kamu-Sen, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı, Ülkü Ocakları, Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Vakfı ve Türk Ocakları tarafından düzenlenen programda, Afrin'e düzenlenen harekata katılan Mehmetçik'in zaferi için dua edildi, Kur'an-ı Kerim okundu.

Türkiye Kamu-Sen Kastamonu İl Temsilcisi Nedim Afacan, burada yaptığı ortak açıklamada, Türk askerinin dosta güven düşmana korku saldığını belirtti.

Afrin operasyonunda Türk askerinin fırtına gibi estiğini belirten Afacan, şunları söyledi:

"Türk askeri Türk'ün gücünü herkese göstermiştir. Terör örgütleri kaçacak delik aramışlardır. Ülkemizin bekası ve ulusal güvenliği için operasyonlar Münbiç ve Fırat'ın doğusunda da devam etmeli; dağ, taş, bayır demeden tek bir terörist kalmayıncaya kadar kararlı mücadele sürdürülmelidir. Türkiye Kamu-Sen, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı, Ülkü Ocakları, Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Vakfı, Türk Ocakları olarak operasyonlara tam destek veriyor. Gerekirse canımızı feda etmeye her zaman hazır olduğumuz belirtmek istiyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri Türk milletinin onurudur. "

Konuşmanın ardından vatandaşlar el açarak, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'in zaferi için dua etti.

Programa Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Toplanan atık miktarı vahameti ortaya koydu: Attık ki topladılar
Evlilik kredisi onaylanan çiftlerin evlilik telaşı başladı
Sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
Pandemide pırıl pırıldı: Galata'ya ne yaptınız böyle?
MSB duyurdu: 32 terörist etkisiz hale getirildi