Kastamonu’da 47 adet sikke ele geçirildi: 2 gözaltı

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada 47 adet sikke ile dedektör ele geçirildi.

Kastamonu'nun Seydiler ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir evde yapılan aramada 47 adet sikke ile dedektör ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Seydiler ilçesinde B.A. ve Ö.B. isimli şahısların evlerinde arama yapıldı. Yapılan aramada 47 adet sikke, 1 adet dedektör, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili B.A. ve Ö.B. gözaltına alındı. Jandarma komutanlığındaki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KUYUMCUYA SİLAHLI SALDIRI
Aksaray'da Tefecilik Operasyonu: 11 Milyon Liralık Vurgun!
KONYA YOLUNDA FECİ KAZA
Genç motosiklet eğitmeni kazada hayatını kaybetti
Kırmızı bülten ve ulusal seviyede aranan 54 suçlu Türkiye’ye iade edildi