Kastamonu Belediyespor Antrenörü Kalyoncu:

"Osmangazi Belediyespor karşısında en üst performansımızı ortaya koyup kazanmaya çalışacağız"

KASTAMONU (AA) - Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor'un antrenörü Osman Kalyoncu, pazar günü deplasmanda yapacakları Osmangazi Belediyespor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Kalyoncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezonun 20'nci haftasında Osmangazi Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlattı. Bu maçın Avrupa kupasında oynayacakları karşılaşma öncesinde ciddi bir hazırlık olacağını dile getiren Kalyoncu, "Mutlaka galip gelmeliyiz, motivasyonumuzu kaybetmek istemiyoruz. Bursa ekibi ligde küme düşmemek adına mücadele veriyor. Osmangazi Belediyespor karşısında en üst performansımızı ortaya koyup maçı kazanmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kalyoncu, lig maçının ardından 16 Şubat Salı günü Türkiye Kupası'nda aynı rakiple karşılaşacaklarını kaydederek, bu nedenle kupa maçını oynadıktan sonra Kastamonu'ya döneceklerini kaydetti.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü