Kassam'dan, hesaplarını kapatan Twitter'a çağrı

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İngilizce ve Arapça hesaplarını kapatan sosyal paylaşım sitesi Twitter'a, "sınırlama olmaksızın katılım" gibi ilkelerine sahip çıkma ve hesaplarını açma çağrısında bulundu

GAZZE (AA) - Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İngilizce ve Arapça hesaplarını kapatan sosyal paylaşım sitesi Twitter'a hesapları açma çağrısı yaptı.

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, "terörist, ırkçı ve aşırılıkçı" söylemleri bulunan İsrail kurumları ve şahıslarına imkan veren Twitter'ın, 2 hafta içinde ikinci kez İngilizce ve Arapça resmi hesaplarını kapattığı belirtildi.

Açıklamada, "Özgürlük ve ırkçı işgal rejiminden kurtulma" şeklindeki mesajlarının gayet açık olduğu ifade edilen açıklamada, Twitter'a "sınırlama olmaksızın katılım" gibi ilkelerine sahip çıkma ve hesaplarını açma çağrısında bulunuldu.

Kapatılmadan önce Twitter'da İngilizce ve Arapça resmi hesapları bulunan Kassam Tugayları'nın, 200 binin üzerinde takipçisinin olduğu belirtiliyor.

AA

Gündem Haberleri

Hac kurasında ismi çıkan hacı adayları sevinçten gözyaşlarını tutamadı
Dar Sokaktaki Kirişe Araçlar Çarpmasın Diye Reflektörlü Çözüm
Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti