Kasksız motosiklet sürücüsü ölümden döndü!

Antalya'da park halindeki hafif ticari araca çarpan 22 yaşındaki kasksız motosiklet sürücüsü ölümden döndü

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde park halindeki araca hızla çarpan 22 yaşındaki kasksız motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, ilçe merkezinde bulunan Eski Antalya Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yolun solunda park halindeki 97 LBM 19 plakalı hafif ticari araca Selahattin K. (22) idaresindeki 07 ACL 769 plakalı motosiklet arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Ambulans ile Korkuteli Devlet hastanesine kaldırılan sürücü, tedavi altına alındı.

Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kasksız olan motosiklet sürücüsünün park halinde hafif ticari araca çarpması ve vatandaşların yardım için koştuğu görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Hastane dönüşü kaza yapıp hastanelik oldular
Kazada parçalanan motosikletin kadın sürücüsü ağır yaralandı
BİR GARİP HIRSIZLIK
Fuhuşa sürüklenen 6 kadın, bidonların arkasından çıktı
Dilovası Yangını Soruşturmasında İki Tutuklama Daha