Kasımpaşalı Titi, gözyaşlarını tutamadı

Kasımpaşa'nın Brezilyalı futbolcusu Titi:(Kolombiya'daki uçak kazasıyla ilgili olarak) "Kendi arkadaşımı kaybettiğim için de çok üzgünüm"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Galatasaray'a 2-1 yenilen Kasımpaşa'nın Brezilyalı savunma oyuncusu Titi, karşılaşma öncesi Kolombiya'daki uçak kazası nedeniyle hayatını kaybeden Brezilya ekibi Chapecoense'nin çalışanları ve futbolcuları için yapılan 1 dakikalık saygı duruşunda gözyaşlarına hakim olamadı.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Titi, herkes için zor geçen bir haftayı geride bıraktıklarını belirterek, "Kazada sadece futbolcu değil, birçok ismi kaybettik. Birçok aile, aile direğini kaybetti. Kendi arkadaşımı kaybettiğim için de çok üzgünüm. Arkalarında bıraktıkları herkese başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü