Kartepe'ye mevsimin ilk karı yağdı

Vatandaşlar, zirvede 10 santimetreyi bulan karın zevkini çocuklarıyla kartopu oynayarak çıkardı

KOCAELİ (AA) - Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden, Samanlı Dağları'nın 1640 rakımlı zirvesi Kartepe'ye mevsimin ilk karı düştü.

Zirvede 10 santimetreyi bulan karın keyfini anne ve babalar, çocuklarıyla kartopu oynayarak çıkardı.

Kuzuyayla Tabiat Parkı'nda ise sonbaharın renk cümbüşü, karın beyazlığıyla buluşarak ziyaretçilerine eşsiz manzaralar sunuyor.

Vatandaşlardan Nami Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepe'de ikamet ettiklerini belirterek, ilk karın yağmasıyla, Kuzuyayla Tabiat Parkı'na geldiklerini belirtti.

Keskin, "Bölgede ilk kar buraya düştüğü için geldik. Kartepe, kar da yağınca daha güzel oluyor. Zaten eşsiz bir manzarası ve doğası var. Fotoğraf çekiyoruz, ailece güzel anlar yaşıyoruz. Çocuklarla kar topu oynuyoruz." ifadesini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor