Kartalkaya'da sezon sonuna yaklaşıldı

Hava sıcaklıklarının artmasıyla sezon sonuna yaklaşılan kayak merkezinde, yerli ve yabancı tatilciler kayak ve snowboard yaptı

BOLU (AA) - Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da, yerli ve yabancı tatilciler kayak ve snowboard yaparak tatillerinin keyfini çıkarttı.

Kar kalınlığının 1 metre 20 santimetre olduğu kayak merkezinde yerli ve yabancı tatilciler, sezon sonuna yaklaşılan merkezdeki otellerin pistlerinde hem kayak hem de snowboard sporları yaparak vakitlerini değerlendiriyor.

Öte yandan hava sıcaklıklarının artmasıyla kayak merkezine olan ilginin azaldığı görülürken, oteller hafta sonu olmasına rağmen yüzde 40-50 doluluk oranıyla hizmet veriyor.

Kartalkaya'daki bazı oteller, tatilci sayısının azlığı nedeniyle sezonu kapatırken, açık olan oteller de hafta içerisinde sezona veda edecek.

AA

Gündem Haberleri

RUHİ ÇENET SORUNU
Nisan Ayında Gökyüzü THY ile Şenlendi
Sarsıntıya Hazır Mısınız? Deprem Gerçeğini Tırda Yaşadılar
EZBER BOZAN BESİCİLİK
SEDAŞ’a Jeneratör Şoku: 65 Saatlik Kesintinin Faturası Kesildi!