Kartal'da bıçaklı kişi, sokakta bir kadını rehin aldı

Polisin yaklaşık 3 saat süren ikna çabaları sonucunda kadın kurtarıldı- Şüpheli gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Kartal'da bir kişi, sokak ortasında bir kadını bıçakla rehin aldı. Polisin yaklaşık 3 saat süren ikna çalışmaları sonucunda kadın kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Kartal'da S.K. isimli kadın, taksiyle Mihrişah Sokak'ta U.T'nin yanına geldi. Bu sırada polis tarafından takip edilen U.T, polisleri görünce kadını bıçakla rehin alıp, yere yatırdı. Bu arada şahsın yanındaki alkol şişeleri dikkati çekti.

Uyuşturucudan kaydı olduğu öğrenilen ve başka bir suçtan aranan şüpheli, rehin aldığı kadına "Çalışmayacaksın. Ben dilencilik yapar, sana bakarım demedim mi?" diye bağırıp, polislere de "Gazetecileri götürün buradan istemiyorum" dedi. Bunun üzerine polis gazetecileri olay yerinden uzaklaştırdı.

Polisin yaklaşık 3 saat süren ikna çalışması sonucunda kadın kurtarılırken, şüpheli gözaltına alındı.

S.K'yı olay yerine getiren taksici Ümit Gülenyüzlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracına binen kadını olay yerine getirdiğini söyledi. Ardından buraya polislerin geldiğini anlatan Gülenyüzlü, "Şahıs buradaydı. Polisler geldi. Şahıs polisleri görünce bıçağı çekerek kadını rehin aldı" dedi.

AA

Gündem Haberleri

Giydiği Çorapları Satışa Çıkarmıştı: Bakanlıktan Fenomen E.D. Hakkında Suç Duyurusu
COP31'e 25 bin 739 polis
SGK 100 denetmen yardımcısı alacak
Avrupa’nın en iyi spor şehri seçildi
Bolvadin esnafı için büyük müjde