Kars'ta taşımalı eğitime kar engeli

Kentte, kar yağışı sebebiyle il genelinde taşımalı eğitim verilen tüm okullarda bugün öğleden sonra eğitime ara verildi

KARS (AA) - Kars'ta, kar yağışı nedeniyle il genelinde taşımalı eğitim verilen tüm okullarda bugün öğleden sonra eğitime ara verilmesi kararı alındı.

Milli Eğitim Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, etkisini sürdüren kar yağışının merkez ilçe ve köylerin yüksek kesimlerinde ulaşımda meydana getirebileceği aksaklıklar yüzünden öğrencilerin mağdur olmaması için kent genelinde taşımalı olarak eğitim verilen tüm okullarda bugün öğleden sonra eğitime ara verildi.

Kent merkezi ve ilçelerinde kar yağışı sebebiyle kapalı olan 34 köy yolunun yeniden ulaşıma açılması için belediye, karayolları ve il özel idaresi ekiplerinin çalışması sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Buca Belediyesi’nde memurların eylemi sürüyor: Özgür Özel’e seslerini duyuracaklar
KONYA'DA DEMİRYOLU KENARLARINA YAKLAŞMAYIN
YADES 2026 başvuruları başladı: Yaşlılara destek için belediyelere 50 milyon TL kaynak
TDV’den 19 Ülkede “Bir Kurban Bir Kur’an” Seferberliği
18 Yıllık Tapu Bekleyişi: Bir Mahallenin Bitmeyen Hukuk Sınavı