Kars’ta peynir altı suyundan oluşan gölet temizlendi

Kars'ta, tıkanan kanalizasyon şebekesinden dışarı taşan peynir altı suyunun oluşturduğu gölet temizlendi.

Kars'ta, tıkanan kanalizasyon şebekesinden dışarı taşan peynir altı suyunun oluşturduğu gölet temizlendi. Tıkanan kanalizasyon ise açılarak pis kokunun önüne geçildi.

İhlas Haber Ajansı'nın "Kars'ta peynir altı sularının oluşturduğu gölet etrafa pis koku yayıyor" başlığıyla servis ettiği haberin ardından yetkililer harekete geçti.

Kars Valiliği'nin talimatlarıyla harekete geçen yetkililer, Kars-Erzurum karayolu bulunan bölgeye gelerek çalışma yaptı.

Yapılan çalışmalarla tıkanan kanalizasyon yeniden açılırken, etrafa pis koku yayan gölet ise suları vidanjörle çekilerek temizlendi. Yapılan çalışmalar vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan