Kars’ta öğrencilerden anlamlı fidan dikimi

Kars'ta ilkokul öğrencilerinden duygulandıran davranış, öğrenciler 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden çocuklar anısına fidan dikimi yaptı.

Kars'ta ilkokul öğrencilerinden duygulandıran davranış, öğrenciler 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden çocuklar anısına fidan dikimi yaptı.

Kahramanmaraş merkezli depreminden etkilenen 11 il anısına Kars Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu Müdürü Acihan Koçoğlu, Müdür Yardımcısı Samet Ozan Çeçen, öğretmenlerinin "Çevreye Duyarlıyım Değerlerine Sahip Çıkıyorum" projesi çerçevesinde fidanlar toprakla buluştu, toprakla buluşan fidanlara can suyu verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay, "Temiz Çevre Sağlıklı Nefes" sloganıyla yola çıktığımız projenin amacı ülkemizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden çocuklarımızın anısına diktik. Yeşerecek her fidanda onların anısını yaşatmak ve hatıra ormanımızdaki her fidanın gelecek nesillere bir parça nefes olması ayrıca bu tür çalışmaların topluma örnek teşkil etmesidir" dedi.

Proje çerçevesinde Kafkas Üniversitesi bahçesinde bir araya gelen minik öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay ve Şube Müdürü İsmail Gürler ile birlikte ağaçlandırma çalışması yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan