Karslı çift, Kafkas kıyafetiyle oy kullanmaya geldi

Kars'ta Cumhurbaşkanlığı 2'inci tur seçimi oy kullanmaya gelen çift bir anda dikkatleri üzerlerine çekti.

Kars'ta Cumhurbaşkanlığı 2'inci tur seçimi oy kullanmaya gelen çift bir anda dikkatleri üzerlerine çekti. Kafkas kıyafetiyle oylarını kullanan çift, okul çıkışında Kafkas Halk Dansı figürüyle gazeteciler poz verdi.

Cumhurbaşkanlığı 2'inci tur seçimi için Haydar Aliyev Lisesi'ne gelen Şeyda ve Cem Kızılkaya çifti, bir anda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Cumhurbaşkanlığı seçimi için farklılık olsun diye yöresel Kafkas kıyafetiyle geldiklerini ifade Kızılkaya çifti,

Haydar Aliyev Lisesi 1140 nolu sandıkta oylarını kullandı. Okul çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Cem Kızılkaya, "Biraz heyecanlıyız. Biz de bir ilk yapalım dedik. Bizim için de hoş oldu. ülkemiz adına hayırlısı olur" dedi.

Kars'ta Akka Kafkas Halk Oyunları kurucusu 2 çocuk babası Cem Kızılkaya eşi Şeyda Kızılkaya ile birlikte Kafkas yaptıkları Kafkas dansı figürünün ardından bölgeden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İstanbul Valiliği'nden Kritik Uyarı: Saat Verildi, Fırtına ve Sağanak Geliyor!
THY'den Tarihi Rekor: Perth-Torino Arasında 16 Saatlik Kesintisiz Uçuş!
YEMEĞE KENDİ KILINI ATTI
Farah Zeynep Abdullah'tan Sürpriz İfade: "Görünenden Çok Daha Derin!"
Eve kaçan keçiyi yakalayamadı..."Keçiyi polise ihbar edeceğim" diye tehdit etti