Kars’a 20 doktor ataması yapıldı

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın girişimleriyle Kars'a 20 uzman doktor atandı.

Ak Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın girişimleriyle Kars'a 20 uzman doktor atandı.

Çalkın'ın girişimleriyle Sağlık Bakanlığı'nca Kars'a atanan 20 uzman hekim, Kars Harakani Devlet Hastanesi, Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Digor, Kağızman, Sarıkamış ve Selim ilçelerinde görev yapacak.

Çalkın, Kurban Bayramı'nda ziyaret ettiği Harakani Devlet Hastanesi ve Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde doktor sıkıntısı olduğunu yerinde tespit ederek durumu Sağlık Bakanlığı ile paylaşmıştı.

Çalkın, paylaşımın ardından Kars'a dallarında uzman 20 doktor ataması yapılırken, doktorların kısa sürede Kars'a gelerek görevlerine başlayacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Kanser erken teşhis edildi, kapalı ameliyatla sağlığına kavuşuyor
AİLE HEKİMLİĞİNDE KURALLAR DEĞİŞTİ
Ata Demirer 30 Kilo Nasıl Verdi? İşte Ünlü Komedyenin Zayıflama Sırrı!
Bozüyük Devlet Hastanesi'nde 3 Uzman Doktor Göreve Başladı
Sosyal Medyada Satılan Diş Beyazlatıcılar Dişlerinizi Eritiyor Olabilir!