Karısını 3 küçük çocuğunun önünde öldürdü!

Afyonkarahisar Isparta yolunda seyir halindeyken tartıştığı eşini 7, 3 ve 5 yaşlarındaki çocuklarının önünde tabancayla öldüren Ahmet Sarıkaya gözaltına alındı

Karısını 3 küçük çocuğunun önünde öldürdü!

Afyonkarahisar'dan Isparta yolunda bir kişi tartıştığı eşini tabancayla öldürdü.

Ahmet Sarıkaya (32) eşi Nergiz Sarıkaya (26) ile çocukları Yasin (3), İbrahim (5) ve Hasan Sarıkaya (7) otomobille Afyonkarahisar'dan Isparta'ya seyir halindeyken Şuhut ilçesi Anayurt köyü girişine geldikleri esnada aralarında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Ahmet Sarıkaya yanında bulundurduğu tabanca ile araç içinde eşine ateş etti.

Nergiz Sarıkaya, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ahmet Sarıkaya, jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Nergiz Sarıkaya'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kavgaya tutuşan tarafları polis havaya ateş açarak ayırdı
Çocuğuna vuran babaya vatandaştan tepki: Yumruklar havada uçuştu
Etap'a yakalanan kurtulamıyor: Burnuyla buldu, patisiyle çıkardı
Pitbull sokakta oynayan çocuğa saldırdı: Dehşet anları kamerada
Karapınar’da otomobil beton direğe çarptı: 5 yaralı