Kargoyla silah sevkiyatı jandarmaya takıldı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, alıcılarına kargoyla sevk edilmek istenilen yasa dışı üretim av tüfekleri jandarmanın denetimine takıldı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir-Konya Karayolu üzerinde maliye ekipleri ile birlikte kargo araçlarına yönelik olarak denetim gerçekleştiren Jandarma ekipleri, usulsüz üretim olduğu ileri sürülen 10 av tüfeği ele geçirdi. Durdurulan kargo araçlarında yapılan denetimlerde yasa dışı üretim olduğu iddia edilen 1’i pompalı, 3’ü otomatik ve 5 tek kırma av tüfeği ile 1 kısa namlulu av tüfeği ele geçirildi.

Silahlara Jandarma tarafından el konulurken, ilgililer hakkında 2521 ve 6136 sayılı kanun kapsamında soruşturma başlatıldığı, maliye ekiplerinin ise idari para cezalarının yanı sıra, söz konusu şahıslara vergi cezası da uyguladığı öğrenildi.

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU