Kargoyla silah kaçakçılığı yapmaya kalktılar!

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir kargo şirketi vasıtasıyla Akşehir'den İstanbul istikametine silah gönderildiği ihbarını aldı. Yapılan operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken 46 silah ele geçirildi.

Konya merkezli 4 ilde düzenlenen ve 2 şüphelinin gözaltına alındığı silah kaçakçılığı operasyonunda, 46 silah ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir kargo şirketi vasıtasıyla Akşehir ilçesinden İstanbul istikametine silah gönderildiği ihbarını aldı.

Harekete geçen ekipler, durdurdukları kargo aracında bir AK-47 kalaşnikof piyade tüfeği buldu.

Soruşturmayı genişleten polis, aynı gönderici ismiyle Adana, Kütahya ve İzmir'e de aynı anda kargo gönderimi yapıldığını tespit etti.

Bu illerin emniyet müdürlükleriyle yapılan ortak çalışma sonucunda 44 ruhsatsız tabanca ve bunlara ait şarjörler ile pompalı tüfek ele geçirildi.

Silahlarla ilgili 2 zanlı gözaltına alındı.

KONYA Haberleri

KONYA'NIN SOFRASI YANGIN YERİ
Konya hatalardan ders aldı mı?
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Pekyatırmacı’dan anma mesajı
"ASRIN FELAKETİ AĞIR DERSLER BIRAKTI"
Konya Şeker’den ekonomiye güçlü katkı: 496 bin ton şeker