KARDEMİR'de rekabet soruşturması

KARDEMİR, şikayet üzerine fabrika ve hissedarlarına ait bazı şirketler için açılan soruşturma sonunda Rekabet Kanunu'nu ihlal etmediklerinin anlaşıldığını bildirdi

KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), fabrika ve hissedarlarına ait bazı şirketler için açılan soruşturma sonunda Rekabet Kanunu'nu ihlal etmediklerinin anlaşıldığını duyurdu.

KARDEMİR'den yapılan açıklamada, Rekabet Kurulunun, şikayet üzerine bir süre önce fabrika ve hissedarlarına ait 4 şirket için soruşturma başlattığı belirtildi.

Soruşturmanın tamamlandığının anlatıldığı açıklamada, "Şikayet üzerine KARDEMİR ve hissedarlara ait 4 şirket hakkında Rekabet Kurumu tarafından açılan soruşturma sonucunda, Rekabet Kurulu tarafından KARDEMİR ve 4 şirketin Rekabet Kanunu'nu ihlal etmediklerine, bu nedenle idari para cezası uygulanmasına gerek olmadığına karar verildiği şirketimize bildirilmiştir." denildi.

AA

Ekonomi Haberleri

51 Yıllık Otobüs Devine Konkordato Darbesi: 1 Yıl Süre Verildi
Ankara'da Kabak Çekirdeği Hasadı Başladı: Üretici Rekolteden Ne Bekliyor?
Karacabey Biberinde Hasat Sürüyor
Yargıtay'dan Emsal Mesai Kararı
ŞARJ PİYASASINDA TÜKETİM REKOR SEVİYEDE