Kardemir Karabükspor'da ayrılık

Kırmızı-mavili ekibin genel menajeri Levent Açıkgöz, görevinden ayrıldı- Levent Açıkgöz:"Karabüksporluluğum hiçbir zaman bitmeyecek ve azalmayacaktır"

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un genel menajeri Levent Açıkgöz, görevinden ayrıldı.

Açıkgöz, açıklamada, kırmızı-mavili kulüpte uzun yıllar futbol oynadığını ve takımın teknik heyetlerinde yer aldığını söyledi.

Teknik direktör olarak da takımın başında birçok maça çıktığını hatırlatan Açıkgöz, "Yıllarca armasını taşıdığım, formasını terlettiğim, kısa bir süre hocalık yapma şerefine ulaştığım yuvam Kardemir Karabükspor'dan bugün itibarıyla ayrılmış bulunuyorum. Bu süreçte bana destek olan tüm kulüp personeline, meslektaşlarıma ve büyük Karabükspor taraftarına teşekkürü borç bilirim. Bu armaya olan bağlılığım ve Karabüksporluluğum hiçbir zaman bitmeyecek ve azalmayacaktır." ifadelerini kullandı.

 

Spor Haberleri

Sergen'in bileği zor bükülüyor
Ömer Üründül'ün acı günü
Süper Lig 2026-2027 sezonu 14 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de bir teknik direktör ayrılığı daha
Türkiye Kupası hakkında yeni karar! Eleme usulü geri geliyor