Kardemir Karabükspor, kupa maçı hazırlıklarını tamamladı

Karadeniz temsilcisinde sakatlıkları bulunan Ahmet İlhan Özek, Aykut Özer ve İbrahim Serdar Aydın idmana katılmazken, Sow ve Mabiala fizyoterapist eşliğinde çalıştı

KARABÜK (AA) -  Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını tamamladı.

Hasan Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen antrenman bir saat sürdü. Düz koşuyla başlayan idman, pas çalışması ve ısınma hareketleriyle devam etti. 

Karadeniz temsilcisinde sakatlıkları süren Ahmet İlhan Özek, Aykut Özer ve İbrahim Serdar Aydın idmana katılmazken, Sow ve Mabiala fizyoterapist eşliğinde çalıştı. 

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda MKE Ankaragücü ile Kardemir Karabükspor arasında yapılacak karşılaşma, yarın 13.00'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. 

Spor Haberleri

Erzurumspor-Konyaspor maçının saati açıklandı
Konyaspor-Kocaelispor maçının hakemi belli oldu
Devler Ligi Başlamadan Servet Kazandılar! Kasaya Rekor Para Giriyor
KONYASPOR EVİNDE SAHAYA ÇIKIYOR
Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi