Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

- "Medipol Başakşehir karşısında kötü oynamadık, şansızlık yaşadık"


KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında dün sahasında Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, kötü oynamadıklarını, şansızlıklar yaşadıklarını söyledi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başakşehir'in ligin lideri olduğunu ve deplasmanda hiç kaybetmediğini hatırlattı.

Sahaya rakiplerini yenmek için çıktıklarını belirten Tankut, "Maça çok iyi hazırlandık. Ligin en çok koşan ekibi olduk. Bu maçta 120 kilometre koşmuş oyuncularımız. Medipol Başakşehir karşısında kötü oynamadık, şansızlıklar yaşadık. İlk yarı yenen her iki golde de talihsizlik vardı. Futbolda bunlar var. Önümüzde Fenerbahçe deplasmanı var. Bu maçı unutup Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlanmak istiyoruz." diye konuştu.


AA

Spor Haberleri

Karakartallar'ın Haklarını Alan Kulübün Yeni İsmi Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Oldu
Süper Lig ekibi tribünü otel sandı bilet fiyatını uçurdu
U18 Milli Takımı'nın Kadrosu Açıklandı: Konyaspor'dan İki İsim Listede
Seydişehir Sporunda Tarihi Dönüm Noktası: 1915 Alüminyum Spor PGL Sahnesinde!
Forma Tepkisi Sonrası Harekete Geçtiler: Fenerbahçe Minik Göktuğ’u Misafir Edecek