Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Tankut:

"Liderlik koltuğuna yeniden oturmak istiyoruz"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, 29 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Altınordu maçına ilişkin, "Liderlik koltuğuna yeniden oturmak istiyoruz" dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son oynadıkları ve 3 puan aldıkları Kayseri Erciyesspor maçından sonra iyi moral bulduklarını ve bu moralle çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Hafta boyunca her gün yapılan antrenmanlarla maça iyi hazırlandıklarını belirten Tankut, "Ligde işler çok karışık. Her hafta takımlar sıralama değiştiriyor. 23. haftaya gelindi puanlar neredeyse eşit. Altınordu deplasmanından kesinlikle puanlarla dönmeliyiz. Liderlik koltuğuna yeniden oturmak istiyoruz. Bunu başaracak kadroya sahibiz" diye konuştu.

Öte yandan, kırmızı-mavili ekip, Altınordu maçının hazırlıklarına Hasan Doğan Tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

AA

Spor Haberleri

Salah'ın Maaşı KAP'ta Açıklandı
Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun fikstür kura çekimi yapıldı
Menemen FK Ligi Bıraktı! Yüzyıllık Kulüpten Şok Çekilme Kararı
Kütahya’da Oklar Hedefi Vurdu: Meram Belediyespor Türkiye Şampiyonası'na Damga Vurdu!
Antalyaspor'a transfer yasağı