Kardemir Karabükspor kazanmak istiyor

- Kulüp başkanı Tankut:- "Sahamızdaki başarı grafiğimizi Osmanlıspor'u da yenerek sürdürmek istiyoruz"


KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Sahamızdaki başarı grafiğimizi Osmanlıspor'u da yenerek sürdürmek istiyoruz." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 30. haftasında sahalarında Osmanlıspor'u ağırlayacaklarını belirterek, bu maçın kendileri için çok önem arz ettiğini söyledi.

Rakiplerinin kaliteli bir ekip olduğunu ifaden eden Tankut, "Ligin bitimine 5 hafta kaldı. Ligin sonunda artık telafisi olmayan maçlar oynanıyor. İç sahada iyi oynuyor ve kazanıyoruz. Sahamızdaki başarı grafiğimizi Osmanlıspor'u da yenerek sürdürmek istiyoruz. Buna göre hazırlanıp kazanmak için sahaya çıkacağız. En büyük gücümüz taraftarımız olacak." diye konuştu.

AA

Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te