Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

- "Trabzonspor maçında rızamız dışında stada fazladan yaklaşık 300 taraftar alındı"


KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Trabzonspor maçında rızamız dışında stada fazladan yaklaşık 300 taraftar alındı." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'u 4-0 yendikleri karşılaşmanın başında üzücü olayların yaşandığını söyledi.

Passolig tarafından fazla bilet satıldığını ileri süren Tankut, "Misafir takıma ayrılan 677 koltuktan hariç en az 300 fazladan bilet satılmış. Dışarıda taraftar kalınca uzun süre gergin anlar yaşandı. Trabzonspor maçında rızamız dışında stada fazladan yaklaşık 300 taraftar alındı. Bu durum sanki deplasmanda oynuyormuşuz havası yarattı. Bu durum doğru değil, bu konuda gerekli yasal girişimlerimizi yapacağız." diye konuştu.

Galibiyetten dolayı futbolcuları ve teknik ekibi kutladığını bildiren Tankut, iç sahada 3 maç yaptıklarını ve seyircisiz oynamalarına rağmen 3 galibiyet aldıklarını sözlerine ekledi.


AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı