Kardemir Karabükspor Başkanı Tankut:

- "Maçın başında eksik kalmamız oyun sistemimizi bozdu"


KARABÜK (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, dün deplasmanda oynadıkları ve 2-0 mağlup oldukları Gençlerbirliği maçına ilişkin, "Maçın başında eksik kalmamız oyun sistemimizi bozdu." dedi.

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi hazırlandıkları ve puanlar almak istedikleri Gençlerbirliği maçını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Gençlerbirliği'nin ligde yenilgisi bulunmadığını ve iyi bir ekip olduğunu belirten Tankut, "Sahaya galibiyet parolasıyla çıktık. Çok sayıda sakat bulunmasına rağmen futbolcularımıza güvenimiz tamdı. Maçın başında eksik kalmamız oyun sistemimizi bozdu. Buna rağmen iyi mücadele ettik." diye konuştu.

Bu maçı unutmaları gerektiğini belirten Tankut, "Şimdi önümüzde sahamızda oynayacağımız Trabzonspor maçı var. Bu maça odaklanmamız gerekiyor. İyi hazırlanıp bu maçtan puanlar almamız lazım." ifadelerini kullandı.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe Taraftarından Şampiyonluk Provası! Nasıl Yapıldığını Unuttuk
Kayserispor İçin Birlik Mesajı: "Yeniden Ayağa Kalkacağız"
YAPRAK DÖKER BİR YANIMIZ BİR YANIMIZ BAHAR BAHÇE
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Galatasaray’a tebrik mesajı
YERLİ VE MİLLİ