Karda mahsur kalan hamile kadın, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hani ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan hamile kadını kurtararak hastaneye ulaştırdı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hani ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kalan hamile kadını kurtararak hastaneye ulaştırdı.

Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışında vatandaşın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ilçelerde karla mücadele çalışmaları yürütüyor. Hani ilçesi Çukur Mahallesinde doğum sancıları tutan kadını hastaneye götürmek için sağlık ekipleri yola çıktı. Yağan kar nedeniyle ambulans mahsur kalınca durum Büyükşehir Belediyesi'ne bildirildi. Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri anında harekete geçerek kapanan yolu açmak için çalışma başlattı. İş makineleriyle yolu açan ekipler, ambulansa yol açarak sağlık ekiplerinin kadına ulaşmasını sağladı. Doğum yapmak üzere olan kadın ambulansla alınarak ilçe hastanesine ulaştırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Aracının kontrolünü kaybeden sürücü terör estirdi
Sosyal medyadan uyuşturucuya özendirenlere operasyon
Memur yapma vaadiyle vatandaşları dolandıran 4 kişi tutuklandı
EŞİNİN BAŞINDA GÖZYAŞLARIYLA BEKLEDİ
Adliyede boşanma davası gerginliği: Silahla ateş açıldı