Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının üstyapı, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının üstyapı, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu Hendek kavşağı-Akyazı kavşağı 159-146'ncı kilometrelerindeki üstyapı iyileştirmesi çalışmaları nedeniyle Hendek-Akyazı yönü 20 Kasım'a kadar her gün 09.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Ulaşım Hendek kavşağından D-100 yoluna yönlendirilecek, Akyazı gişelerinden otoyola katılım sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolunun Gerede kavşağı-Çamlıdere kavşağı arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle Cankurtaran mevki İstanbul-Ankara istikameti 14-17'nci kilometreleri trafiğe kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

Erzincan-Erzurum devlet yolunun 46-51'inci kilometreleri arasında sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

AA

Ekonomi Haberleri

EPDK, akaryakıtta fiyat farkını kaldırdı
SGK, 81 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
İkinci el otomobilde fiyatlar geriledi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin düşüş bekleniyor
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı