Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Düzce-Bolu yolunun 28-33. kilometrelerinde (Düzce şehir geçişi) üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım, İstanbul-Ankara istikametinden gidiş-geliş ve kontrollü olarak sağlanıyor.

İzmir-Çeşme otoyolunun Güzelbahçe devlet yolu bağlantısı 1. kilometresindeki Güzelbahçe gişe sahası kanopilerinin yıkım işi nedeniyle 24 Ekim'e kadar İzmir-Güzelbahçe ve Güzelbahçe-İzmir istikametlerinde bant aktarımı yapılacak.

Tunceli-Pülümür yolunun 0-90. kilometrelerinde 06.00-21.00 saatlerinde yol küçük araçlara açık, büyük araçlara kapalı olacak. 21.00'den sabah 06.00'ya kadar ise yol tüm araçların geçişine kapatılacak.

AA

Ekonomi Haberleri

Bunu Yapan Paraya Para Demedi
Balıkçılar ihracata kısıtlama istiyor
Altında son tahminler dudak uçuklattı: İşte Konya piyasalarında son durum
Çiftçiler buğday fiyatlarının açıklanmasını bekliyor
Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu'ndan işletmelere 61 milyon lira ceza