Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor. Karayolları...

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Akyazı-Adapazarı kavşakları arasında üst yapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Temmuz'a kadar Ankara-İstanbul istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Akyazı Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendiriliyor ve Adapazarı gişelerden tekrar otoyola katılım sağlanıyor. Çalışmalar 21.00-07.00 saatleri arasında yapılıyor.

Yalova-Bursa yolunun 26-27'nci kilometrelerinde Gemlik Sanayi Kavşağı 2. Etap Sanat Yapıları çalışmaları nedeniyle 28 Haziran'a kadar ulaşım deplase ediliyor. Bant aktarımı yapılması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İzmir-Aydın Otoyolu Söke bağlantı yolunun Belevi-Söke kavşakları kesimi Aydın istikametinde üstyapı, bakım-onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle 1 Temmuz'a kadar yol trafiğe kapatılarak ulaşım, Ortaklar yolu üzerinden sağlanıyor.

AA

Ekonomi Haberleri

Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu'ndan işletmelere 61 milyon lira ceza
EPDK, akaryakıtta fiyat farkını kaldırdı
SGK, 81 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
İkinci el otomobilde fiyatlar geriledi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin düşüş bekleniyor