Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım, bakım, onarım ve üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım, bakım, onarım ve üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, Anadolu otoyolunun Kaynaşlı kavşağı ile Abant kavşağı (İstanbul-Ankara) arasında üstyapı yenileme çalışması nedeniyle tünel ve viyadük geçişlerinde trafiğin iki yönlü akışı için Kaynaşlı ve Abant kavşağı arası trafiğe kapatılarak, sürücüler 30 Haziran'a kadar Kaynaşlı kavşağından D-100 karayoluna yönlendiriliyor ve Abant kavşağından otoyola tekrar bağlantı sağlanıyor.

Aksaray-Ulukışla-Pozantı yolunun 0-19. kilometreleri arasında bakım, onarım ve üstyapı (BSK) çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım, Aksaray tarafında Konya Ereğli kavşağından otoyola, Pozantı tarafında ise Ulukışla-Çaykavak Kavşağı-Beyağıl yolu üzerinden gerçekleştiriliyor.

Haymana-Gölbaşı yolunun 0-32. kilometreleri arasında açık kazı metodu ile doğalgaz boru hattı geçirilmesi çalışması nedeniyle ulaşım servis yolundan (Topraklı-Çayırlı-Oyaca-Boyalık-Cingirli-Haymana) kontrollü olarak sağlanıyor.

AA

Ekonomi Haberleri

Konyalıları Şaşırtan İflas Haberi: Maksul Gıda 400 Milyon TL Borçla İflas Etti
Türkiye ve Tacikistan Arasında Sanayi ve Teknoloji Alanında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Turkcell Paraya Para Demiyor!
Emekli Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? Maaşlar Bayram Öncesi Ödenecek Mi?
JPMorgan'dan Altın ve Gümüş Fiyatlarında Yeni Hedefler! 2024 ve 2025 Tahminleri Açıklandı