Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Malatya-Elazığ yolunun 2-8. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanacak.

Korkuteli-Antalya yolunun 12-40. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle muhtelif kesimlerde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştirilecek.

Muğla-Kale yolunun 26-27 ve 40. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında, diğer günlerde ise 15-20 dakikalık aralıklarla yol trafiğe kapatılacak ve geçişler kontrollü sağlanacak.

Beyşehir-Konya yolunun 25-29. kilometreleri ve Konya-Beyşehir yolunun 36-38. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi hergün 15 Aralık 2014'e kadar 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süre ile trafiğe kapatılacak.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapım onarım çalışmaları nedeniyle 29 Eylül'e kadar 22.00-06.00 saatleri arasında her iki yönde sağ şeritlerde ulaşım sağlanamayacak.

Mardin-Midyat yolunun 12-23. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

Kırıkkale-Yozgat yolunun 0-20. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Ekonomi Haberleri

EPDK, akaryakıtta fiyat farkını kaldırdı
SGK, 81 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
İkinci el otomobilde fiyatlar geriledi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin düşüş bekleniyor
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı