Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle otoyol ve köprü geçişleri 21 Ekim Pazartesi günü saat 03.00'a kadar ücretsiz olacak.

Dursunbey-Harmancık yolunun 0-17. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle yol aralıklı olarak ulaşıma kapatılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Yozgat-Kayseri yolunun 0-53. kilometreleri arasındaki (Sorgun-Sarıkaya-Boğazlıyan arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Muhabir: Recep Demir
Yayınlayan: Necati Keleş

Ekonomi Haberleri

TÜRKİYE'DE SÜRÜCÜSÜZ DÖNEM BAŞLIYOR
Marmarabirlik’ten rekolte mesajı: "Bolluğu krize dönüştürmeyelim"
Verimi Artıran Titiz Süreç: Tekleme İşlemi Nedir?
500 TL Banknot Tartışması: Devletler Neden Para Basar?
ÜRETİCİYE DESTEK, SANAYİYE GÜÇ