Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, bakım, onarım ve heyelan önleme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım, bakım, onarım ve heyelan önleme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Akseki-Manavgat/Alanya ayrımının 6-9. kilometrelerinde, 10.00-18.00 saatlerinde muhtelif kesimlerde patlatmalı kazı çalışması yapılacak. Bu nedenle söz konusu kesimde ulaşım kontrollü gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar-Ankara yolunun 12-22. kilometrelerinde İscehisar şehir geçişi toplayıcı yol yapımı, parke ve bordür çalışmaları ile 5-7. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları yürütülüyor. Bu nedenle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Doğruyol-Arpaçay yolunun 30-33. kilometrelerindeki köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Arpaçay içinden sağlanıyor.

Yıldızeli-Sivas devlet yolunun 37-42. kilometrelerindeki peyzaj çalışmaları, Karabük-Araç yolunun 9-11. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-11. kilometrelerinde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir tarafı ulaşıma kapatılarak, trafik akışı bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü devam ediyor.

Bursa-Ankara yolunun 49-53. kilometrelerinde devam eden köprü çalışmaları kapsamında Mesudiye alt geçidi çalışmalarına başlandı. Yolun 25-26. kilometrelerinde trafik akışı bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

AA

Gündem Haberleri

Münevver Karabulut’un babasından otopsi açıklaması
Türk Silahlı Kuvvetleri, Son Haftada 43 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi
Hac vizesi olmadan hac yapılamayacak
Şehit Uzman Çavuş Ertaş’a memleketi Hatay'da veda
CHP Genel Başkanı Özel’den Taksim açıklaması