Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Dalaman-Fethiye devlet yolunun 9-14. kilometreleri, Göcek Tüneli'nin sağ tüpündeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatıldı. Ulaşım, tünelin sol tüpünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Muğla-Kale yolunun 35-50. kilometreleri (Esentepe mevkisi) ile Aksaray-Ortaköy yolunun 0-46. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Van-Hakkari-Yüksekova yolunun 79-90. kilometrelerindeki yapım çalışmaları devam ediyor. Bu kesimde trafik akışına mevcut yoldan kontrollü izin veriliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Aydıncık-Ovacık-Silifke devlet yolunda Mesa Evleri-Büyükeceli güzergahı 28-34. kilometrelerinde istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle trafik servis yollarına yönlendiriliyor.

Eskişehir-Sivrihisar ayrımı-Polatlı yolunun 6-12. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun Sivrihisar-Polatlı istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer yönden gidiş-geliş olarak gerçekleştiriliyor.

Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-71. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

AA

Ekonomi Haberleri

Kurban Bayramı'na Sayılı Günler Kala Kurbanlık Pazarları Hareketlendi
Ünlü Mobilya Devi My Home Koltuk İflas Etti!
Konyalıları Şaşırtan İflas Haberi: Maksul Gıda 400 Milyon TL Borçla İflas Etti
Türkiye ve Tacikistan Arasında Sanayi ve Teknoloji Alanında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Turkcell Paraya Para Demiyor!