Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Hopa-Borçka-Artvin yolunun 48, 60 ve 61. kilometrelerindeki Erenler2, Erenler3, Seyitler1 ve Seyitler2 tünellerinde bakım ve onarım faaliyetleri yürütülüyor. Bu nedenle bugün ve yarın 08.00-17.30 saatlerinde yolda ulaşım tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Tosya-Osmancık yolunun 33-34. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı taşıt trafiğine kapatıldı. Ulaşıma, bölünmüş yolun diğer bandından iki yönlü izin veriliyor.

Susuz-Kars yolunun 18-20. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 38. kilometresinde Erkmen Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle trafik Afyonkarahisar Belediyesine ait toplayıcı yola yönlendiriliyor.

Nevşehir-Niğde yolunun 30-31. kilometrelerindeki köprülü kavşak yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.

Kırıkhan-Reyhanlı yolunun 40-44. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kuşadası-Söke yolunun 5-12. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Çay-Akşehir yolunun 8-15. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

AA

Ekonomi Haberleri

Simit Fiyatlarına Yönelik Yönetmelik Değişikliği Yürürlükte
Çiftçiler buğday için fiyat bekliyor
Aksaray’ın küçük Adana’sı seracılıkla geçiniyor
ABD'de İlk Banka İflası
İhracata Yasak Geliyor: Tavuk Fiyatları Ne Zaman Düşecek?