Karayollarında durum

Kar ve tipi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapandı

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerinde kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Seydişehir-Akseki (Alacabel mevkisi), Ereğli-Ulukışla, Karaman-Mut (Sertavul Geçidi), Kangal-Gürün, Şarkışla-Kaynar-Pınarbaşı, Kangal-Alacahan-Hekimhan, Tunceli-Pülümür, Ağrı-Cumaçay-Kağızman, Kangal-Divriği-Arapgir ve Erzurum-Çat-Bingöl yolları kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor.

Doğankent-Gümüşhane yolunun 4-35. kilometrelerinde bulunan tünellerde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım 9 Şubat'a kadar tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Torbalı bağlantı kolunda Torbalı yönü 1. kilometresinde 31 Ocak'a kadar serbest geçiş sistemi montaj çalışması yapılacağından, ulaşım İzmir yönünde gidiş geliş olarak sağlanacak.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Samsun Kavşağı-Karapürçek Kavşağı kesimi 0-2. kilometrelerinde görüntü bariyeri çalışması nedeniyle Samsun Kavşağı-Karapürçek Kavşağı istikametinden sağdan 2 şerit trafiğe kapatıldığından, ulaşım soldan 2 şeritten kontrollü gerçekleştiriliyor.

Şanlıurfa-Akçakale yolunun 9. kilometresinde köprülü kavşak yapım çalışması nedeniyle ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanıyor.

AA

Ekonomi Haberleri

Garanti BBVA'dan Parmak İziyle Ödeme Dönemi
Esnaf ve vatandaş yapılandırma bekliyor
Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 33'e geriledi
Yemeksepeti, ECHO Awards'ta Müşteri Memnuniyetini Taçlandırdı
Akaryakıt İstasyonlarında Tek Fiyat Uygulaması Başladı