Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Adapazarı-İzmit doğu kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyolun Adapazarı-İzmit yönü 07.30-17.30 saatlerinde trafiğe kapatılıyor. Ulaşım, Adapazarı kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek, İzmit doğu gişelerinden tekrar otoyola katılım gerçekleştiriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu'nun Kızılcapınar 1 viyadüğü İzmir istikameti 6-7. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle orta ve sol şerit trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma sağ şeritten izin veriliyor.

Bartın-Karabük il sınırı-Safranbolu-Araç yolunun 27-40. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir tarafı trafiğe kapatılacak. Ulaşım bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü sağlanacak.

Akçakoca - Düzce yolunun 27-28. kilometrelerinde bulunan Üskübü Melen köprüsü yanına yeni köprü yapım çalışmaları yapıldığından, bu kesimde Akçakoca - Düzce istikametindeki trafik kontrollü verilecek.

Emirdağ-Bolvadin-Çay yolunun 18-38. kilometrelerinde bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

AA

Ekonomi Haberleri

Kredi Risk Ağırlığı Düştü Kredi Faizleri de Düşecek mi?
iPhone 16 Serisi Türkiye’de Satışta: Fiyatına Rağmen Yoğun İlgi
Ticaret Bakanlığı, Elektrikli ve Plug-in Hibrit Araç İthalatında Yeni Şartlar Getirdi
Yağlık Ayçiçeği Tohumu ve Ham Ayçiçeği Yağı İthalatına Yeni Düzenleme
Ağustos 2024'te Türkiye'de Kurulan Şirket Sayısı Düştü