Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Trabzon-Rize devlet yolunun 25. kilometresindeki Araklı Tüneli'nin Rize-Trabzon yönündeki kuzey tüpünde bakım ve onarım çalışması yapılacak. Bu nedenle güzergahta 30 Ekim'e kadar 08.00-18.00 saatlerinde trafik akışı tek şeritten kontrollü gerçekleştirilecek.

Sivrihisar-Polatlı yolunun 27-31. kilometrelerindeki üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşıma Polatlı-Sivrihisar yönünden iki yönlü izin veriliyor.

Burdur-Antalya il sınırı Antalya-Manavgat yolunun 16. kilometresindeki Aksu ilçesi Yenikaraman Köyü mevkisinde patlatmalı kazı çalışması yapılacak. Bu nedenle bugün ve 13 Ekim'de, 12.00-17.00 saatlerinde yoldan araç geçişine izin verilmeyecek.

Elmalı-Finike yolunun 9-12. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım sağ kesimden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 18-22. kilometrelerindeki üstyapı toprak işleri ve diğer çalışmalar sebebiyle bölünmüş yolun Ankara-Kırıkkale yönü trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer yönden geliş-gidiş olarak sağlanıyor.


AA

Ekonomi Haberleri

Esnaf ve vatandaş yapılandırma bekliyor
Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 33'e geriledi
Yemeksepeti, ECHO Awards'ta Müşteri Memnuniyetini Taçlandırdı
Akaryakıt İstasyonlarında Tek Fiyat Uygulaması Başladı
Bakan Işıkhan'dan açıklama: Emekliye refah payı verilecek mi?