Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının üstyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel...

ANKARA (AA) - Karayollarının üstyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu Bülteni'ne göre, TEM Otoyolu'nun Abant ile Kaynaşlı kavşakları arası Ankara-İstanbul istikameti üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle kapalı bulunuyor. Ulaşım Abant kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek, Kaynaşlı kavşağından tekrar otoyola katılım sağlanıyor.

TEM Otoyolu'nun 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki üstyapı ve onarım çalışmaları nedeniyle Asya-Avrupa istikameti kuzey yönünde 1. ve 2. şeritler kapatılarak trafik akışı diğer şeritlerden gerçekleştiriliyor. 3 kuzey ve 3 güney şeritli köprüde 2'şer şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım her iki yönde 2 gidiş ve 2 geliş şeritle veriliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu Aydın istikametinde üstyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı bulunuyor. Ulaşım acil geçişten şerit aktarımı yapılarak sağlanıyor.


AA

Gündem Haberleri

Ankara Toplu Ulaşımında Yeni Ücret Toplama Sistemi Geliyor
2023 Yılında Trafik Kazalarında Büyük Artış
Hükümlüler Orman Faaliyetlerinde Çalışacak
Belediye başkanından anlamlı yürüyüş: Gözlerini bağladı, bastonla yürüdü
Usta sanatçı Ayten Gökçer son yolculuğuna uğurlandı