Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu...

ANKARA (AA) - Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Abant ile Kaynaşlı kavşakları arası Ankara-İstanbul istikameti üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle kapalı olacak. Ulaşım Abant kavşağından D-100 yoluna yönlendirilerek Kaynaşlı kavşağından tekrar otoyola katılım sağlanacak.

TEM Otoyolu'nun 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki üstyapı ve onarım çalışmaları nedeniyle Asya-Avrupa istikameti kuzey yönünde 1. ve 2. şeritler kapatılarak trafik akışı diğer şeritlerden yapılacak. 3 kuzey ve 3 güney şeritli olan köprüde 2'şer şerit trafiğe kapatılarak ulaşım her iki yönde 2 gidiş ve 2 geliş şeritle gerçekleştirilecek.

Manisa-Turgutlu yolunun 20-23 kilometresinde Gebze-Orhangazi İzmir otoyolu inşaatı kapsamında yapılacak köprü yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatılacak, geçişler servis yolu ve bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

AA

Ekonomi Haberleri

İkinci el otomobilde fiyatlar geriledi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Keskin düşüş bekleniyor
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu
Turkcell'in Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi