Karayollarında durum

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Muğla-Gökova yolunun 3. kilometresinde bulunan Üniversite Hastanesi Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolda gidiş ve geliş istikametinde tek şeritten, Ankara-Kırıkkale yolunun 3 ile 5. kilometreleri (Gökçeyurt Köprülü Kavşağı) arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun çalışma yapılan kesimlerinde yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten gerçekleştiriliyor.

Giresun-Tirebolu Devlet yolunda, saat 08.30 ile 17.00 arasında yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle 68. kilometrede Kiliseburnu tünellerinde ulaşım tek şeritten kontrollü, aynı yolun 69 ve 72. kilometrelerinde bulunan Tirebolu-1 ve Tirebolu-2 tünellerinin Tirebolu-Giresun yönündeki kuzey tüpleri ulaşıma kapatılacağı için de trafik servis yolundan sağlanacak.

AA

Ekonomi Haberleri

Konyalıları Şaşırtan İflas Haberi: Maksul Gıda 400 Milyon TL Borçla İflas Etti
Türkiye ve Tacikistan Arasında Sanayi ve Teknoloji Alanında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Turkcell Paraya Para Demiyor!
Emekli Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak? Maaşlar Bayram Öncesi Ödenecek Mi?
JPMorgan'dan Altın ve Gümüş Fiyatlarında Yeni Hedefler! 2024 ve 2025 Tahminleri Açıklandı